Eräsauna | Pihasauna

Eraesauna Saksa

Muhevia löylyjä eräsaunassa

Mikäpä soisi suuremman nautinnon kuin muhevat löylyt antoisan eräpäivän päätteeksi. Aidoimmillaan saunominen tapahtuu luonnossa, jossa puhdistuvat sekä ihminen että mieli.

Eräsaunan voi pystyttää tiettömien taipaleiden taakse. Se on kevytrakenteinen ja rakentuu esivalmistetuista osista, jotka on helppo kuljettaa pystytyspaikalle, vaikka osa kerrallaan. Eräsauna muodostaa mitä parhaimman tukikohdan metsäpalstalle, metsästysalueelle tai vaikka vasta hankitulle mökkitontille.

Eräsauna lämpenee nopeasti ja on helppo hoitaa

Eräsaunan nelituumaiset hirsiseinät lämpenevät nopeasti ja pitävät tasaisen lämmön pitkään. Hirret ovat tiivistä pohjoissuomalaista mäntyä. Rakenne on myös hengittävä, jonka ansiosta löyly on ilmava ja tuntuu pehmeältä. Käytön jälkeen Eräsauna tuulettuu ja kuivuu tasaisesti, mikä tekee siitä helppohoitoisen ja pitkäikäisen.

Eräsauna maastoutuu tehokkaasti

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on Eräsaunan kyky maastoutua suomalaiseen luontoon. Kevyt rakenne ei vaadi raskaita perustamistöitä vaan ympäröivä maa voidaan säilyttää pitkälle luonnontilaisena. Seinähirsi harmaantuu ja sulautuu maisemaan. 

Löylyvalmiina tai itse koottavana

Eräsaunan voi hankkia löylyvalmiina. Paikasta riippuen saunat tuodaan kokonaisena tai pystytetään paikan päällä.

Eräsaunan saa myös itse koottavana toimituksena. Lisäksi meiltä voi tilata pelkän hirsikehikon, jos haluaa rakentaa Eräsaunasta oman suunnitelman mukaisen version. Näissä tapauksissa toimitamme tarvikkeet niin pitkälle kuin ajokuntoista tietä riittää. Toimitukseen kuuluu yksityiskohtaiset ohjeet, joiden avulla kehikon pystytys onnistuu ilman nostolaitteita ja ammattimiehiä myös erämaa olosuhteissa.

Pohjakuva sauna 25m x 35m 1

*pohjakuva luonnos

Mitat & tiedot

Valmistamme eräsaunoja mittatilaustyönä!

 

  • Eräsauna 2,5m x 3,5m pukuhuoneella, perusmalli
  • sivun alaosassa perusmallin mittakuva
  • tasakertakorkeus n.2,2m
  • kattomateriaalit:huopakatto, peltikatto tai lomalautakatto
  • seinämateriaali: kuorittu pelkkahirsi, mänty
  • toimitus vaihtoehdot: kehikko -toimitus, tarvike -toimitus ja täysin valmiiksi pystytettynä tai kokonaisena tuotuna paikan päälle

Kysy tarjous »

Lauteet 2

Tiedustelut ja tilaukset 

Vastaamme mielellämme kaikkiin Eräkämpän toimitukseen ja pystytykseen liittyviin kysymyksiin. Autamme tarvittaessa myös kohteen suunnittelussa. Eräsaunan ympäristöä voi täydentää samanhenkisillä Pohjoisen EräSauna Oy:n tuotteilla.

 

 

Pohjoisen EräSauna Oy

Henri Tölli (myynti) / p.045 6387 099

Matti Kivirinta / p.040 9127 604

myyntierasauna@gmail.com