Erälaavu | Laavu

Laavu

Yö laavussa - erätulien hehkussa

Erälaavu on paras valinta silloin, kun luontoon halutaan perustaa keveitä ja huoltovapaita tukikohtia. Laavu on kaikille erämaassa liikkujille avoin rakennelma, joka tarjoaa välittömän luontoelämyksen ympäri vuoden. Se sopii metsästäjille, eräretkeilijöille, luontokuvaajille ja lintuharrastajille. Laavu on myös mainio päiväretkikohde perheille.

Levähdys laavulla ja sen edustalla räiskyvät tervakset ovat monelle parasta eräelämää.  Erälaavu tarjoaa välittömän yhteyden luontoon, sen ääniin ja maisemaan. Hyvin varustautunut retkeilijä yöpyy siellä myös talvella ja saa palkinnoksi mitä parhaimmat yöunet.

Hyvin varusteltu ja huoleton laavu

Erälaavun osat on esivalmistettu tiukkasyisestä pohjoissuomalaisesta puusta. Hyvin toisiinsa istuvat komponentit varmistavat, että laavu kestää sään vaihtelut ja lumen painon. 

Laavu maastoutuu tehokkaasti

Erälaavu on osa luontoa eikä rasita metsän tai eläimistön elämää. Kevytrakenteisen laavun voi pystyttää ilman perustamistöitä, jolloin ympäröivä maa säilyy luonnontilaisena. Kattomateriaaliksi voi valita tehokkaan lämmöneristyksen tarjoavan metsäpohjan eli kuntan, joka myös tasaa tehokkaasti laavun kosteutta ja ehkäisee puuosien ravistumista. Laavustasi tulee näin kestävä tukikohta, joka säilyy suojassa satunnaisilta kulkijoilta.

Pystytettynä tai paikalle tuotuna laavuna

Erälaavun voi hankkia valmiiksi pystytettynä tai itse koottavana kokonaistoimituksena. Lisäksi meiltä voi tilata pelkän hirsikehikon, jos haluaa rakentaa Erälaavusta oman suunnitelman mukaisen version. Toimitamme Erälaavun osat niin pitkälle kuin ajokuntoista tietä riittää. Toimitukseen kuuluu yksityiskohtaiset ohjeet, joiden avulla pystytys onnistuu helposti erämaaolosuhteissa.

Mitat & tiedot

  • Erälaavu, perusmalli 2,5m x 2m (5 m2)
  • korkeus: etuseinä n.1,6m ja takaseinä n.0,8m 
  • kattomateriaalit: lomalautakatto, peltikatto tai huopakatto
  • seinämateriaalit: kuorittu pelkkahirsi, mänty
  • toimitus vaihtoehdot: kehikko -toimitus, kaikki osat -toimitus tai valmiiksi pystytettynä/kokonaisena tuotuna

Saatavana myös omilla mitoilla!

Kysy tarjous »

IMG 20190514 200618

Tiedustelut ja tilaukset 

Vastaamme mielellämme kaikkiin Erälaavun toimitukseen ja pystytykseen liittyviin kysymyksiin.  Autamme tarvittaessa myös kohteen suunnittelussa. Erälaavun ympäristöä voi täydentää samanhenkisillä Pohjoisen EräSauna Oy:n tuotteilla.

Pohjoisen EräSauna Oy

 

 Henri Tölli (myynti) / p. 045 6387 099

 Matti Kivirinta / p. 040 9127 604

 myyntierasauna@gmail.com