Eräkämppä

20180928 141504

Oma tukikohta luonnon rauhassa

Eräkämppä tarjoaa omistajalleen kaiken olennaisen: lämmitettävän, lukittavan ja viihtyisän majapaikan luonnossa. Ratkaisu on yksinkertainen, nopeasti pystytettävä ja ennen kaikkea kohtuuhintainen puurakennus parhaista suomalaisista materiaaleista.

Eräkämppä on ihanteellinen ratkaisu metsästäjälle, luontoharrastajalle, tontin tai metsäpalstan omistajalle. Se toimii yhtä lailla myös pihapiirissä, jossa tarvitaan helppokäyttöistä majoitus- tai yhdessäolotilaa. Eräkämpän voi pystyttää myös tiettömien taipaleiden taakse. Se on kevytrakenteinen ja muodostuu esivalmistetuista osista, jotka on helppo kuljettaa pystytyspaikalle vaikka osa kerrallaan.

Eräkämppä muodostaa täydellisen tukikohdan metsäpalstalle, metsästysalueelle tai vastahankitulle mökkitontille. Eräkämpän pelkistetty ja luonnonläheinen elämänmuoto tarjoaa aitoa vastapainoa modernille ja teknistyneelle arkiasumiselle.

Tilava ja lämpenee nopeasti 

Eräkämpän nelituumaiset hirsiseinät lämpenevät nopeasti ja pitävät tasaisen lämmön pitkään. Hirret ovat pohjoissuomalaista mäntyä. Erähenkinen hirsirunko muodostuu tiiviisti toisiinsa sovitetuista pelkkahirsistä jonka nurkat on salvottu perinteisin koirankaulaliitoksin. Hirsien välit pitää eristettynä ja tiiviinä luonnonmukainen pellavanauha . Kattomateriaaliksi voi valita huopakaton, peltikaton tai lomalautakaton. Kevyt rakenne ei vaadi raskaita perustuksia ja pitää ympäristöä luonnonmukaisena.

Maastoutuu tehokkaasti

Eräkämpän omistaja etsii luonnosta rauhaa ja pyrkii myös säilyttämään ympäröivän luonnontilan mahdollisimman alkuperäisenä. Eräkämpän parhaita ominaisuuksia onkin sen täydellinen sulautuminen ympäristöön. Hirsirakennus harmaantuu kauniisti ikääntyessään. Pian eräkämpästäsi muodostuu todellinen piilopirtti, jonne satunnaiset kulkijat eivät löydä tietään.

Pystytettynä tai paikalle tuotuna

Eräkämpän voi hankkia valmiiksi pystytettynä tai itse koottavana kokonaistoimituksena. Meiltä voi tilata myös pelkän hirsikehikon, jos haluaa rakentaa Eräkämpästä oman suunnitelman mukaisen version. Kaikissa tapauksissa toimitamme Eräkämpän osat niin pitkälle kuin ajokuntoista tietä riittää. Toimitukseen sisältyy ohjeet, joiden avulla pystytys onnistuu ilman nostolaitteita myös erämaa olosuhteissa.

 *pohjakuva luonnos

Mitat & tiedot

Valmistamme Eräkämppiä myös mittatilaustyönä!

  • Eräkämppä 3m x 6m (18m2), perusmalli
  • sivun alaosassa perusmallin mittakuva
  • tasakerta n.2,2 m
  • kattomateriaali: huopakatto, peltikatto tai lomalautakatto
  • seinämateriaali: kuorittu pelkkahirsi, mänty
  • toimitusvaihtoehdot: kehikko -toimitus, tarvike -toimitus, valmiiksi pystytettynä paikan päällä tai kokonaisena tuotuna

 

Kysy tarjous »

erakamppa punainen2

Tiedustelut ja tilaukset 

Vastaamme mielellämme kaikkiin Eräkämpän toimitukseen pystytykseen ja liittyviin kysymyksiin. Autamme tarvittaessa myös kohteen suunnittelussa. Eräkämpän ympäristöä voi täydentää Eräsaunalla sekä samanhenkisillä Pohjoisen EräSauna Oy:n tuotteilla.

Pohjoisen EräSauna Oy

 Henri Tölli (myynti) / p. 045 6387 099

 Matti Kivirinta / p. 040 9127 604

 myyntierasauna@gmail.com