Eräsauna | Pihasauna

IMG 0916 erasauna 1500x 052015

Muhevia löylyjä eräsaunassa

Mikäpä soisi suuremman nautinnon, kuin muhevat löylyt antoisan eräpäivän päätteeksi. Aidoimmillaan saunominen tapahtuu luonnossa, jossa puhdistuvat sekä ihminen että mieli.

Eräsaunan voi pystyttää tiettömien taipaleiden taakse. Se on kevytrakenteinen ja rakentuu esivalmistetuista osista, jotka on helppo kuljettaa pysytyspaikalle vaikka osa kerrallaan. Eräsauna muodostaa mitä mainioimmat tukikohdan metsäpalstalle, metsästysalueelle tai vaikka vastahankitulle mökkitontille.

Eräsauna lämpenee nopeasti ja on helppo hoitaa

Eräsaunan nelituumaiset hirsiseinät lämpenevät nopeasti ja pitävät tasaisen lämmön pitkään. Hirret ovat tiivistä pohjoissuomalaista mäntyä. Rakenne on myös hengittävä, jonka ansiosta löyly on ilmava ja tuntuu pehmeältä. Käytön jälkeen Eräsauna tuulettuu ja kuivuu tasaisesti, mikä tekee siitä helppohoitoisen ja pitkäikäisen.

Eräsauna maastoutuu tehokkaasti

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on Eräsaunan kyky maastoutua suomalaiseen luontoon. Kevyt rakenne ei vaadi raskaita perustamistöitä vaan ympäröivä maa voidaan säilyttää pitkälle luonnontilaisena.  Seinähirsi harmaantuu ja sulautuu maisemaan. Kattomateriaaliksi voi valita tehokkaan lämmöneristyksen tarjoavan metsäpohjan eli kuntan. Sen jälkeen sinulla on todellinen piilopirtti, jota satunnaiset kulkijat eivät löydä.

Pystytettynä tai paikalle tuotuna eräsaunana

Eräsaunan voi hankkia valmiiksi pystytettynä tai itse koottavana kokonaistoimituksena. Lisäksi meiltä voi tilata pelkän hirsikehikon, jos haluaa rakentaa Eräsaunasta oman suunnitelman mukaisen version. Kaikissa tapauksissa toimitamme Eräsaunan osat niin pitkälle kuin ajokuntoista tietä riittää. Toimitukseen kuuluu yksityiskohtaiset ohjeet, joiden avulla pystytys onnistuu ilman nostolaitteita ja ammattimiehiä myös erämaaolosuhteissa.

 

Mitat & tiedot

Pienempi Eräsauna 3,2 m x 2,5 m

  • 3 m x 6 m (17 m2), myös asiakkaan omilla mitoilla
  • tasakerta 2,2 m
  • kattomateriaali: lomalautakatto, peltikatto tai huopakatto
  • seinämateriaali: kuorittu kantattu hirsi
  • toimitusvaihtoehdot: kehikkotoimitus, kaikki osat -toimitus tai valmiiksi pystytetty

Kysy tarjous »

Savusauna

Tiedustelut ja tilaukset 

Vastaamme mielellämme kaikkiin Eräkämpän toimitukseen ja pystytykseen liittyviin kysymyksiin. Autamme mielellämme myös kohteen suunnittelussa. Eräsaunan ympäristöä voi täydentää samanhenkisillä Pohjoisen EräSauna Ky:n tuotteilla.

 

 

EräSauna Ky

Henri Tölli / p.045 6387 099

Matti Kivirinta / p.040 9127 604

erasauna@gmail.com